e
Banner

Etiketler: enes akça



Enes Akça: Genç ve nitelikli iş gücü potansiyeli lojistiğe yönlendirilmeli


Yayın: 17-10-2023
Kategori: Lojistik

Akca Lojistik Genel Müdürü Enes Akça, Türkiye’nin performansındaki yükselişte iş gücünün önemine işaret ederek, “Ülkemizde nitelikli iş gücü ihtiyacı en fazla olan sektörlerden biri lojistik. Sektörün işverenleri olarak genç ve nitelikli iş gücü potansiyelini lojistiğe yönlendirerek bu açığı kapatmalıyız” dedi.




Akca Lojistik e-ticaretteki kapasitesini artırmaya devam ediyor


Yayın: 22-11-2023
Kategori: Kargo

Türkiye’de lojistik sektörünün büyüme potansiyeli en yüksek sektörlerden biri olduğuna dikkat çeken Akca Lojistik Genel Müdürü Enes Akça, son yıllarda katlanarak büyüyen e-ticaret ve mikro dağıtımın bu gelişimin öncüsü olduğunu söyledi. Bu yoğun dönemde güçlü lojistik altyapısına sahip şirketlerin, müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini yaşatacağını belirten Enes Akça, Akca Lojistik’in e-ticarette yoğunluğun arttığı kasım ayı kampanya döneminde de iş ortaklarının ihtiyaçlarına odaklanarak kişiselleştirilmiş çözümler sunduklarını ifade etti. 




Akca Lojistik, hizmet ağını genişletecek, iş gücü kalitesini yükseltecek


Yayın: 30-01-2024
Kategori: Lojistik

Yurt içi lojistikte iş ortaklarına yenilikçi ve kişiselleştirilmiş çözümler sunan Akca Lojistik, 2024 yılında kapasitesini artırarak hizmet ağını genişletmeyi, istihdam ve teknoloji yatırımlarıyla sektörün iş gücü kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.




Akca Lojistik, sürdürülebilirlik odaklı yatırımlarını hızlandırdı


Yayın: 05-03-2024
Kategori: Lojistik

İş ortaklarına yenilikçi ve kişiselleştirilmiş çözümler sunan Akca Lojistik, yeni yatırımlarla depo sayısını artırmayı, müşteri portföyünü genişletmeyi, istihdam ve teknoloji tarafında daha da güçlenerek büyümeyi hedefliyor. Türkiye’de lojistik denilince akla gelen ilk 3 firmadan biri olma yolunda ilerleyen Akca Lojistik, sürdürülebilirlik alanındaki gelişmeleriyle de sektörün çıtasını yükseltiyor.  




‘Ramazan döneminde gıda lojistiği önem kazanıyor


Yayın: 25-03-2024
Kategori: Gıda

Ramazan dolayısıyla lojistik alanında hareketlilik yaşandığını ifade eden Akca Lojistik Genel Müdürü Enes Akça, “Gıda ve tarım ürünlerinin soğuk zincirle taşınması, sürecin doğru yönetilmesi açısından kritik rol oynuyor. Soğuk zincirle yönetilen bir gıda ürününde zincirin kırıldığı durumlarda gıda ürünün formu bozulur ve tamamen kullanılamaz hale gelir. Bu, ülke ekonomisi adına da büyük bir israf anlamına geliyor" dedi.